Despre Noi

header

SC DIALUK CONSTRUCT SRL a fost înființată în 2008.

Activitatea desfăşurată și experienţa dobândită au permis dezvoltarea unei societăţi comerciale puternice, care s-a adaptat cerinţelor economiei de piaţă, fiind capabilă să abordeze o gamă variată de lucrări in domeniul construcțiilor, indiferent de mărimea şi complexitatea acestora.

Preocuparea permanentă în direcția creșterii performanțelor, eficienței și asigurării calității au condus societatea la un nivel care oferă clienților săi garanția unor lucrări realizate la termenele convenite, cu respectarea exigențelor de calitate și care prezintă siguranță în exploatare.

Societatea SC DIALUK CONSTRUCT SRL, este una dintre principalele companii de construcții cu capital integral privat care își desfășoară activitatea în Alba Iulia și nu numai, stabilește raporturi contractuale atât în domeniul de stat cât și în cel privat. Sistemul de management integrat implementat și menținut în firma noastră, reprezintă mijlocul prin care managementul organizației se asigură că se livrează servicii și lucrări care să satisfacă cerințele clienților.

  • Galerie

    74 Viewty SAMSUNG Viewty Viewty Viewty
  • Istorie

    Societatea Dialuk Construct a fost fondată în 2008. Scopul Dialuk Construct este acela de a oferi la fiecare lucrare o calitate care să întreacă așteptările clientului.